Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Prometna jedinica mladeži ponovno u Kutini

Uspješna suradnja PPP Kutina i Grada

Uspješna suradnja PPP Kutina i Grada

Grad Kutina i Postaja prometne policije Kutina nastavljaju uspješnu suradnju.

Dokaz tome je da Grad Kutina ponovo , nakon trogodišnje stanke financira rad, ali i nabavku novih uniformi,  kapa, majica, rukavica i kabanica za 8 polaznika prometne jedinice mladeži, a osigurana su i dodatna sredstva u proračunu Grada Kutine za njihove naknade.

Tim povodom gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić, pročelnik UO za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i civilno društvo, Željko Tomičić, te njegova pomoćnica Kornelija Marošević koja je ujedno i koordinatorica na projektu Grada Kutine, danas su posjetili PPP Kutina gdje su ih srdačno dočekali načelnik PPP Kutina, Vjekoslav Štingl, Aleksandra Vujić, djelatnica PPP Kutina i polaznici prometne jedinice mladeži.

Gradonačelnik je u svom obraćanju pozdravio buduće “prometne policajce” i istaknuo da će Grad Kutina i ubuduće financirati troškove rada prometnih jedinica mladeži dodajući da je Grad posebno zadovoljan odazivom i zainteresiranošću mladih koji će dio svog vremena tijekom ljetnih mjeseci iskoristiti na ovako lijep način za društveno koristan rad u zajednici.

Načelnik PPP Kutina Vjekoslav Štingl pozdravio je predstavnike Grada Kutine i pripadnike prometnih jedinica mladeži, te zahvalio Gradu Kutini na suradnji u ovom projektu.

Obuku polaznika ispred Postaje prometne policije organizirala je i vodila Aleksandra Vujić, a polaznici obuke će početi s radom na raskrižjima u Gradu Kutina od 09. srpnja 2018. godine.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.