Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Obilježen Dan Općine Donji Kukuruzari

Razvoj infrastrukture, briga o mladima, zapošljavanje…

Razvoj infrastrukture, briga o mladima, zapošljavanje...

U petak, 20. srpnja mještani općine Donji Kukuruzari obilježili su svoj dan. U sklopu programa obilježavanja održan je prijem za obitelji poginulih branitelja, položeni su vijenci i zapaljene svijeće na spomen obilježjima, služena je sveta misa u povodu blagdana zaštitnika ove općone, sv. Ilije Proroka. Svečanoj sjednici općinskog vijeća prethodilo je otvaranje obnovljene ceste

 

 

Svečanoj sjednici OV-a, koja je održana u prostoru OŠ “Katarina Zrinska ” Mečenčani  nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je ujedno bio i izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske, saborski zastupnik, ravnatelj ŽUC-a  i predsjednik OV-a Donjih Kukuruzara Stipo Šapina,predsjednica Županijske skupštine  Ivanka Roksandić i zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan Celjak.

 

dan_kukuruzara00009

U ovoj je prigodi župan istaknuo

 

 

Nije sve u infrastrukturi, treba voditi brigu i o mladima, naglasio je župan

 

 

Ovo područje razvijat će se kroz projekte, a vjerujem kako će se sve planirano i realizirati, zaključio je Ivo Žinić.

Svečanoj sjednici nazočili su gradonačelnici i načelnici gradova i općina, poslovni partneri i gospodarstvenici, predstavnici udruga i brojni gosti.  U ime nazočnih gradonačelnika i načelnika obratio se načelnik općine Lekenik Ivica Perović.

U večernjim satima uručena su novčana sredstva koja svake godine ova općina izvaja iz svog proračuna i to učenicima prvih razreda, ulenicima koji će u sklopu redovne nastave pohađati Školu u prirodi, uspješnim učenicima koji suprošlu školsku godinu završili s prosjekom 5,0 , te učenicima sedmih razreda koji će na ekskurziju. Nagrađena su i dvojica uspješnih hrvača s ovog područja, te dvojica najuspješnijih sudionika Dječje olimpijade .

 

P1210471

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.