Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 30. KOLO

Svakoj pjesmi dođe kraj pa došao je i kraj prvenstva I – ŽNL, znano je da je Moslavina već odavno osvojila naslov prvaka, a to je i potvrdila u Šartovcu gdje je domaćinu podarila sedam komada. Moslavac je lakše od očekivanog uvjerljivo slavio protiv Banovca i to tri razlike. Lekenik je radi boljeg dojma na kraju svladao Metalca kod kuće, dok su Topusko i Frankopan podijelili bodove odigravši 1:1. Da se na kraju i Sokol razigrao dokaz je gostovanje u Budaševu gdje su domaći popili četiri čaše gorkih suza za kraj prvenstva. Kanarinci su pobjedom u srazu sa Slogom sačuvali prvoligaški status. Na park Grofova u Topolovac nisu doputovali Sokolovi, ali oni iz Rajića pa će sukladno članku 56 PONN-a povjerenik lige Damir Nogić presuditi 3:0 u korist TŠK-a. Na Husainu dobra utakmica, ali utakmica u kojoj su dominirali gosti iz Novske zabivši domaćinu pet komada za potvrdu drugog mjesta na ljestvici.

Rezultati posljednjeg 30. kola: Moslavac-Banovac 3:0, Lekenik-Metalac 4:2, Topsko-Frankopan 1:1, BSK-Sokol L 0:4, Šartovac-Moslavina 1:7, Voloder-Sloga 3:1, TŠK-Sokol R 3:0 p.f i Vatrogasac-Libertas 1:5.

Konačan poredak: Moslavina 75, Libertas 48, Topusko 47, Frankopan i Sokol L 46, Moslavac 44, TŠK i Vatrogasac 42, Sloga i Banovac 41, Metalac i Lekenik 38, BSK 37, Voloder 30, Šartovac 27 i Sokol 22 boda.

Čestitke upravi, stručnom stožeru i igračima Moslavine na osvojenom naslovu prvaka i sretno im bilo u kvalifikacijama za MŽNL.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 25. KOLO

Vodeći dvojac opet je maksimalno odradio ovo pretposljednje kolo-Metalac je s pola tuceta ispratio Lokomotivu, a Radnik je u Selima domaćinu zabio pet komada pa se čeka rasplet u posljednjem kolu gdje je Metalac slobodan, a Radnik kod kuće ima za suparnika Jelengrad i treba mu pobjeda za naslov prvaka.b Sunjski se nakratko probudio i Dinamu zabio četiri komada. U Sisku Zeleni Brijeg je minimalno slavio protiv Slavonca i ispada iz lige, a Slavonac čeka spas u posljednjem kolu. Peščenica je bez većih napora ispratila Podove i ostavila ih je bez bodova. Jelengrad je lakoćom pregazio Una-Mladost i još uvijek je u opasnoj zoni, a Croatia je bila slobodna.

Rezultati 25. kola: Hajduk-Radnik 1:5, Metalac-Lokomotiva 6:2, Sunjski-Dinamo 4:1, Zeleni Brijeg-Slavonac 1:0, Pešćenica-Podovi 4:1, Jelengrad-Una-Mladost 4:0.

Poredak na ljestvici: Metalac 54 ,Radnik 51 i ut.manje, Podovi i Croatia 37, Pešćenica 36, Dinamo 35, Sunjski 32, Jelengrad 30, Lokomotiva 28, Una-Mladost 27, Slavonac 26, Zeleni Brijeg 18 i Zrinski 12 bodova.

U posljednjem 26. kolu 10.lipnja 2018. godine u 18.00 sati igraju: Radnik-Jelengrad, Una-Mladost-Pešćenica, Podovi-Zeleni Brijeg, Slavonac-Sunjski, Dinamo-Croatia i Lokomotiva-Hajduk, a Metalac je slobodan.


Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.