DRAGOVOLJCI_01

Održana je redovna  Izborna skupštini Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Novska.Za predsjednika Udruge jednoglasno je ponovno izabran Mario Kasumović.

 

DRAGOVOLJCI_05

 

Na Skupštini okupljenim članovima i gostima predsjednik udruge,  Mario Kasumović, predočio je rad u proteklom razdoblju, kao i financijsko i druga skupštinska izvješća.

DRAGOVOLJCI_03

 

Predsjednik je istaknuo kako su dragovoljci ponos  obrane Novske , podsjetivši na prvo okupljanje 28. lipnja 1991. godine, kada su se dragovoljno odazvali pozivu za obranu Hrvatske. Ovaj dan odabran je i kao Dan hrvatskih branitelja Grada Novske.

 

DRAGOVOLJCI_02

Dragovoljci su srcem i hrabrošću branili  Novsku i Hrvatskom, odradili su sve postavljene ratne zadaće, od prvog formiranog dragovoljačkog odreda  koji je prerastao u  62. samostalni bataljun, a u jesen ratne 1991. godine i u 125. brigada Hrvatske vojske. Naglašeno je kako ne treba zaboraviti  zašto su se borili, čuvati uspomene na poginule i na Domovinski rata te suradnja sa svim Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata Grada Novske .

 

Novljanski dragovoljci održali Izbornu skupštinu
0.00(0 glasova)
Komentara(0)