Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Dan Srednje škole Glina

Svečanom programu nazočio i župan!

Svečanom programu nazočio i župan!

Održan je svečani program povodom Dana Srednje škole Glina. Kako je naglasila i sama ravnateljica Marija Margušić Novosel, program se tradicionalno održava početkom mjeseca lipnja, mjeseca u kojem svečano obilježavamo i Dan Sisačko-moslavačke županije. Tim programom učenici i djelatnici prikazuju dio onoga što im je obilježilo školsku godinu koja se bliži kraju.

 

 

Ravnateljica ističe kako su po prvi puta, ove godine prijavili su se na Erasmus +,

 

 

Ovom prilikom ravnateljica je istaknula veliki trud i rad nastavnika i stručnih službi, jer 80% učenika je sudjelovalo na raznim natjecanjima na što je iznimno ponosna.

 

1

3

7

 

Svečanom programu kojeg je pripremilo 200 učenika i  38 djelatnika ove škole, nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je tom prilikom rekao,

 

 

S te strane župan zahvaljuje na trudu i radu. Također, profesore i nastavnike želi potaknuti na jedno drugačije razmišljanje,

 

 

Dodavši kako uvjete za školovanje imaju,

 

 

Župan je u svom obraćanju još jednom podsjetio na važnost domoljubja apeliravši na profesore i nastavnike koji su u mogućnosti na neki način „ugraditi“ duh domoljubja u svoje učenike,  a sve u cilju da se smanji odlazak ljudi s ovog prostora.

 

6

5

8

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.