Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Započeli “Dani otvorenih vrata EU projekata / Europski tjedan 2018”

Bogat i zanimljiv program otvorio je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić!

Bogat i zanimljiv program otvorio je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić!

U tjednu od 7. do 11. svibnja 2018. godine obilježavaju se  “Dani otvorenih vrata EU projekata/Europski tjedan 2018”, koji uključuju niz različitih događanja u kojima svake godine sudjeluje sve više ljudi.

 

3

 

Obilježavanje je danas započelo na sisačkom korzu, gdje je postavljen promotivni štand Razvojne agencije SI-MO-RA i štand sa proizvodima domaćih proizvođača PUN CEKER.  Manifestaciju koja je ove godine posvećena kulturnoj baštini,  svečano je otvorio župan sisačko-moslavačke županije, Ivo Žinić,

 

 

Župan je istaknuo kako zbog indeksa razvijenosti imamo velike prednosti pri kandidiranju projekata,

 

 

Postoji li perspektiva za mlade?

 

 

Župan je rekao i nešto više o samom projektu izgradnje središnjeg paviljona sisačke bolnice, te o samom kreditnom zaduženju,

 

 

Istaknuo je kako su uvjeti bolji od onih koje im je nudila Hrvatska banka za obnovu i razvitak,

 

 

Posjetitelji su mogli uživati u bogatom i zanimljivom programu, kroz koji su predstavljeni uspješni EU projekti.

 

1

6

8

 

Program se već sutra nastavlja u Glini, gdje će se održati okrugli stol o mogućnostima financiranja iz ESI fondova na kojem će SI-MO-RA uz aktualne natječaje predstaviti projekt “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”. Svim sudionicima će biti predstavljene mogućnosti izobrazbe, edukacije, zapošljavanja i samozapošljavanja u jednoj od najbrže rastućih industrija današnjice. Program počinje u 11 sati u prostorijama Gradske uprave.

U srijedu, 9.5.2018. će isti program biti održan u općini Hrvatska Dubica, a u četvrtak je program u općini Jasenovac.

Odličnom tribinom o gamingu završava program obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata /Europskog tjedna. Tribina je u petak, 11. svibnja 2018. godine u Glazbenoj školi Frana Lhotke, Sisak s početkom u 12 sati.

 

7

5

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.