Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Započela II. faza sustava gradske riznice

Osnovne škole ulaze u sustav!

Osnovne škole ulaze u sustav!

Kutina je prvi grad u Hrvatskoj koji je organizirao gradsku riznicu, priprema samog projekta trajala je 6 mjeseci, a s radom je službeno započela 1.siječnja 2005.godine. Danas je na tu temu održana konferencija, jer Grad radi na uvođenju II faze sustava gradske riznice, a u sustav se uvode osnovne škole. Sustav je predstavio i istaknuo njegove prednosti, gradonačelnik Zlatko Babić,

 

 

 

Gradonačelnik ističe kako je šteta što ovoj II. fazi nisu pristupili ranije, no nada se da će se ona ubrzo realizirati, stoga je danas održan i radni sastanak sa stručnjacima iz tvrtke Libusoft cicom d.o.o., te s ravnateljima i njihovim suradnjicima.

 

DSCN0986

DSCN0988

 

Ravnatelji su tako imali priliku saznati što znači za njih uvođenje u sustav riznice, te koje su prednosti.

Gradonačelnik ističe kako su uslugom tvrtke Libusoft izuzetno zadovoljni,   te kako njihove usluge koriste jer nude transparentnost,

 

 

 

S obzirom na dobro vođenje ostalih projekata, među kojima gradonačelnik ističe energetsku obnovu, ne sumnja niti u uspjeh ovog.

Nikola Vrđuka, zamjenik direktora tvrtke Libusoft cicom d.o.o. rekao je nešto više o samom partnerstvu Grada i tvrtke,

 

 

 

Vrđuka je zaključio kako je upravo sam Grad zaslužan za ovako dobre dosadašnje rezultate te kako se nada istima i uvođenjem ove II. faze.

 

DSCN0989

DSCN0992

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.