1

U utorak, 8. svibnja oko 20.20 sati u mjestu Staza, na području Sunje, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Nesreća se dogodila kada je 44-godišnja hrvatska državljanka, upravljajući osobnim automobilom njemačkih registracija, u jednom trenutku izgubila nadzor nad vozilom, sišla s kolnika i prednjim dijelom vozila udarila u betonski most, nakon čega je došlo do prevrtanja i udarca u stup javne rasvjete.

Kao putnik u vozilu nalazio se muškarac, čiji identitet do sada nije utvrđen, a koji je od siline udarca izletio iz vozila na travnatu površinu, dok se prednji dio automobila zapalio.

Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Staza, a vozačica je izvučena iz vozila i zajedno s ozlijeđenim muškarcem prevezena u sisačku Opću bolnicu, gdje je ona preminula, a njemu su konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

U svezi ove prometne nesreće policija će Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće, a rad na utvrđivanju identiteta muškarca se nastavlja.

 

2

 

Foto: PU SM


 

Vozačica poginula u prometnoj nesreći
0.00(0 glasova)
Komentara(0)