Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Lekenik

Svečana dodjela uvjerenja o završnoj edukaciji

28 žena 21. svibnja započinje s radom!

28 žena 21. svibnja započinje s radom!

U Lekeniku je održana svečana dodjela uvjerenja o završnoj edukaciji žena pripadnica ciljanih skupina za provedbu projekta „Pomoć lokalne zajednice za ugodno življenje osoba treće dobi“.

 

1

4

 

Više o provedbi rekao je voditelj projekta Ivan Mužek,

 

 

Mužek je tom prilikom istaknuo koliko žena će raditi na ovom projektu, za što su educirane, te koliko dugo će biti u radnom odnosu,

 

 

Zanimanja se upisuju u radnu knjižicu, a po završetku projekta, voditelj zaključuje kako će djelatnice biti konkurentnije na tržištu rada i kako će im ovaj radni odnos pomoći pri pronalasku novog.

 

5

 

Ivica Perović, načelnik Općine Lekenik, istaknuo je važnost ovog projekta,

 

 

Također, načelnik je naglasio i drugi segment,

 

 

Nina Capar jedna je od gerontodomaćica koja će u sklopu ovog projekta skrbiti o stanovnicima Lekenika, o samom projektu i radu rekla je,

 

 

Podsjetimo, Općina Lekenik i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Pomoć lokalne zajednice za ugodno življenje osoba treće dobi“ potpisali su 8.siječnja, a Općina Lekenik tim je Ugovorom dobila sredstva u iznosu od 4.220.544,96 kuna. 140 krajnjih korisnika tim će projektom imati veliku pomoć do lipnja 2020. godine.

 

3

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.