Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Razglednica 7 Hrvatskog sabora kulture

Među 330 izvođača Gradska limena glazba Petrinja

Među 330 izvođača Gradska limena glazba Petrinja

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu ove nedjelje 6.svibnja od 19 sati bit će održana središnja nacionalna manifestacija kulturno-umjetničkog stvaralaštva „Razglednica 7 kulturno-umjetničkog amaterizma Republike Hrvatske“. Razglednica 7 će predstaviti odabrana ponajbolja ostvarenja kulturno-umjetničko amaterizma iz cijele Hrvatske, a među odabranima koji će braniti boje Petrinje i Sisačko-moslavačke županije je i Gradska limena glazba Petrinja.

Više o njihovom sudjelovanju na Razglednici,  stručna suradnica za glazbu Hrvatskog sabora kulture Srđana Vrsalović.

 

A o Razglednici 7 tajnik Hrvatskog sabora kulture Dražen Jelavić

 

 

Hrvatski sabor kulture objedinjuje u svom radu sve vrste amaterskih izričaja

 

 

Na „Razglednici 7“ će nastupiti više od 330 izvođača. U programu će također biti interpretirana poezija nagrađenih autorica Sanje Benkoi Maje Cvek, dok će nagrađeni prozni i dramski radovi Sandre Halt-Ćuže, Antonija Devića i Ane Narandžić (Zagreb) biti dostupni na web stranici HSK-a.

 

Plakat JPG

U foajeu Velike dvorane Vatroslava Lisinskog posjetitelji će moći pogledati Izložbu likovnih radova nagrađene Likovne udruge „Emanuel Vidović“ iz Splita i nagrađenih autorica Gabrijele Prpić i Marije Grabar .

U okviru programa bit će održan i Dan otvorenih vrata u prigodi 70. obljetnice Hrvatskog sabora kulture, koja se obilježava pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstva kulture RH.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.