Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Nevrijeme protutnjalo Siskom

Pod vodom bila oba podvožnjaka

Pod vodom bila oba podvožnjaka

U samo dva sata  u srijedu, 02. svibnja u Sisku je palo čak 42 litre kiše po četvornom metru.

Velila količina oborina u kratkom vremenskom razdoblju donijela je i uobičajene probleme, poplavljivanje podruma, rušenje stabala, ali i privremeni prometni kolaps.

Naime, oba sisačka željeznička podvožnjaka na ulazu u grad bila su poplavljena, tako da je nekoliko automobila „zapelo“ na putu prema odredištu, a podsjetimo, zbog radova na rekonstrukciji Novog mosta prilaz s mosta u središte grada je zatvoren, pa je i promet kraće vrijeme bio blokiran.

Obilna kiša poplavila je Ulicu Ivana Kukuljevića Sakcinskog i nekoliko podruma u Ulici  Ivana Meštrovića zbog čega su morali intervenirati vatrogasci i komunalne službe. Jak vjetar srušio je nekoliko stabala na prometnice u gradu, a oštećen je i krov na zgradi Hitne medicinske pomoći.

Zbog velike količine padalina i slabe vidljivosti dogodilo se i nekoliko lakših prometnih nesreća, koje su prošle samo s manjom materijalnom štetom. Dio Siska koji se strujom napaja preko trafostanice Rafinerija petnaestak minuta ostao je bez struje, Jak vjetar slomio je nekoliko grana i stabala, koji su dodatno otežali promet. Stanje se postupno normaliziralo poslije 20 sati.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.