Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Malena će ostaviti Tragove na CMC festivalu u Vodicama

“Veselimo se našem prvom nastupu na CMC festivalu!”

"Veselimo se našem prvom nastupu na CMC festivalu!"

Sve popularniji mladi bend iz Koprivnice, Tragovi, koji predvodi simpatični pjevač Mihael Bogčev, snimili su spot za pjesmu “Malena” s kojom će nastupiti na svom prvom CMC festivalu u Vodicama. Spot sniman na prekrasnoj Velikoj plaži u Ulcinju u Crnoj Gori potpisuje Vedad Jašarević.

Tragovi iza sebe imaju dva uspješna singla – duet s Denisom Dumančićem “Sve na ljubav miriše” te “Ljubav za jednu noć”, a oba singla plasirala su se na HR Top 40 listu najslušanijih pjesama u Hrvatskoj i imaju nekoliko stotina tisuća YouTube pregleda.

S ovom pjesmom Tragovi nastavljaju suradnju sa spomenutim Dumančićem, koji potpisuje sve pjesme grupe Tragovi, a za “Malenu” je skladao glazbu, dok je za tekst zaslužan Nenad Ninčević. Pjesma je snimana u DeciBel studiju Igora Ivanovića koji je raspisao aranžman.


 

“Veselimo se našem prvom nastupu na CMC festivalu i jedva čekamo da stanemo na pozornicu. To je definitivno najveći festival u Hrvatskoj kojeg posjećuju ljudi iz cijele Hrvatske pa i šire, što za nas debitante jako puno znači”, izjavio je Mihael.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.