Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Uspješan vikend za KK Tigar Sisak!

U Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste

U Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste

U Zagrebu je 14. i 15. travnja održano Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste na kojem je nastupilo oko 350 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Boreći se za titulu najboljih u Hrvatskoj, za Tigar su nastupili Lana Golomboš, Nikolina Golomboš i Roko Dumbović.

Roko Dumbović nastupio je u subotu, 14. travnja u kategoriji mlađih kadeta do 41 kilograma gdje se u konkurenciji od 20 natjecatelja borio kao pravi tigar i izborio brončanu medalju. Roko je dokazao da se odricanje i rad isplati.

U nedjelju, 15. travnja natjecanje je prva započela Lana Golomboš u kategoriji učenica do 44 kilograma. Lana je svoju ozbiljnost i želju za pobjedom pokazala oštrim startom u prvom kolu i nije se dala zaustaviti sve do samog finala gdje je dokazala da zaslužuje stati na najviše mjesto na postolju.

U kasnim večernjim satima, točnije oko 21 sat nastupila je Nikolina Golomboš u kategoriji mlađih kadetkinja iznad 55 kilograma. Nakon cijelog dana u dvorani, Nikolina nije dopustila da ju to spriječi u borbi za medalju. Izvrsnim borbama Nikolina je pomela konkurenciju sve do finala gdje nažalost nije uspijela uzeti zlato. Nikolina je osvojila srebro, ali borba koju je odradila u finalu vrijedi kao zlato.

Dug je bio put do ovog uspjeha i iza njega stoji puno uspona i padova, suza i znoja, rada trenera i samnih natjecatelja. Ovaj rezultat je veliki korak za Lanu, Nikolinu i Roka, ali i za njihove trenere. Cijelo natjecanje ekipa je odradila uz veliku podršku ostalih kolega iz kuba i roditelja koju su nestrpljivo pratili svaki meč.

Izvješće pripremila: Iva Dužić, trenerica


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.