Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Strijelci s invaliditetom ostvarili odlične rezultate u 4. kolu lige!

Natjecatelji Streljačkog kluba osoba sa invaliditetom “CENTAR” nastupili u Zadru

Natjecatelji Streljačkog kluba osoba sa invaliditetom "CENTAR" nastupili u Zadru

Natjecatelji Streljačkog kluba osoba sa invaliditetom “CENTAR” nastupili su u 4. kolu lige koje se održalo u Zadru na streljani MOCIRE. Četveročlana ekspedicija je pokušala osvojiti što više bodova u pretposljednjem kolu.

Katarina Knežić i Marijan Škledar su gađali u kategoriji SH 2 discipline R-4 i R-5, Drago Števinović u kategoriji SH 1 disciplinu P-1 i Tihomir Ilijević u kategoriji SH 0 također disciplinu P-1. Škledar je nastavio sa dobrim rezultatima, te je u stojećem stavu (R-4) ostvario 613,7 krugova i time učvrstio treću poziciju u ukupnom poretku. Knežić je u svojoj prvoj sezoni 4. u ukupnom poretku. Števinović je uz dosta muke u ovom kolu ostvario 3. mjesto sa 519 krugova i smiješi mu se također bronca u konačnici.

Tek u četvrtom kolu, po prvi puta je nastupio i Ilijević, sa posuđenim pištoljem i pobijedio u kolu sa 521 krugom. Zbog obaveza u streljačkom klubu “HVIDR-a SISAK” nije mogao nastupiti u prva tri kola. Posljednje kolo, u kojem će se vidjeti koliko će natjecatelji Kluba u svojoj prvoj “pravoj” sezoni osvojiti odličja, održat će se 26. svibnja u Fužinama, no već sada se pokazalo da je osnivanje prvog streljačkog kluba za osobe sa invaliditetom u našem gradu i u našoj županiji bilo opravdano i hvalevrijedno.

Izvješće pripremio: Tihomir Ilijević, trener


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.