Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

“Sisačke obale”

Građanska inicijativa HSLS-a, HSU-a i NS – Reformisti

Građanska inicijativa HSLS-a, HSU-a i NS - Reformisti

“Završetak jedne političke ere” naziv je tiskovne konferencije koju su u Sisku održali predsjednik HSLS-a Grada Siska Miljenko Žamarija, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Sisak Boris Curić i tajnik Narodne stranke – Reformisti Grada Siska Danijel Mioč.

Žamarija je podsjetio na prenamjenu zgrade političkih stranaka u Centar kreativne industrije – kreativni inkubator Sisak:

 

 

„Ne smatramo da je ovo nešto tragično, nego dapače, mi se sada stavljamo u jednu drugu poziciju i morat ćemo sami među sobom vidjeti tko ima volju i želju nastaviti dalje sudjelovati u našoj lokalnoj politici i to je nas, manje stranke, ujedinilo kako bismo u nekom novom prostoru nastavili djelovati. Predviđamo da će se neke stanke ugasiti tako da možemo reći, da nakon 28 godina, našim izlaskom iz ove zgrade, jedna politička era završava.“ – naglasio je Žamarija.

„Nastavljamo s novim idejama i novim ljudima.“ – kazao je Žamarija te dodao:

 

 

Zašto u nazivu, „Sisačke obale“:

 

 

„Moramo priznati si jednu stvar. Odluke koje su donašane svih ovih godina, donosili smo mi Siščani i svi nosimo dio odgovornosti” – zaključio je Žamarija.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.