Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Projektni dan u Dječjem vrtiću Popovača

Dječji vrtić Popovača organizirao je projektni dan uz brojne aktivnosti koje su djeci ponuđene na vanjskom prostoru. Uz već tradicionalnu sadnju cvijeća u tegle i uređenje povrtnjaka, uredili su i posadili vrt na igralištu. Većina ostalih ponuđenih poticaja bili su vezani uz aktivnosti s vodom koja je glavna tema ovogodišnjeg Plana i programa eko djelovanja.

 

6

 

Najstariji Slonići su uživali u sklopu različitih istraživačkih aktivnosti s vodom te igrom u bazenu. Vrapčići i Pčelice su sa svojim odgajateljicama posadili cvijeće i posijali razno povrće na vrtu. Ispred vrtića je djeci ponuđena likovna aktivnost crtanja na crijepu i cigli.

Leptirići su izradili zajednički likovni rad nacrtavši planet Zemlju na velikom platnu. Crtali su na recikliranom papiru koji su sami izradili. Na izrađenom drvenom stalku su posadili svoj mali vrt gdje će pratiti klijanje i rast biljaka.

 

7

 

Djeca iz mlađe skupine jaslica, Bambići, likovno su se izrazili kroz zajednički rad temperom i valjcima na platnu, a starije jaslice Bubamare su uživale u igri s vodom u svom bazenu.

Mješovita skupina Vjeverice područnog objekta u Voloderu također je obilježila projektni dan u svom dvorištu. Ponuđene su im istraživačke aktivnosti vode, posadili su cvijeće te prošetali do obližnjeg potoka Voloderac”- ističu iz Dječjeg vrtića Popovača.

 

8

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.