Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Petrokemija d.d. potpisala sporazum s tvrtkom Agrivi d.o.o.

Ključni iskorak prema digitalnoj transformaciji kompanije

Ključni iskorak prema digitalnoj transformaciji kompanije

U četvrtak, 26. travnja u Petrokemiji d.d. potpisan je sporazum s tvrtkom Agrivi d.o.o. o suradnji na području izgradnje digitalne platforme za potrebe Petrokemije u procesima terenskih ispitivanja i primjene proizvoda.

«Ovim činom Petrokemija će uhvatiti korak s novim modernim tehnologijama i ući na velika vrata u 21. stoljeće. Bez modernih tehnologija, ali i bez mineralnih gnojiva, neće biti poljoprivredne proizvodnje i hrane», istaknuo je predsjednik Uprave Đuro Popijač.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Član Uprave Davor Žmegač dodao je kako Petrokemija danas čini ključni iskorak prema digitalnoj transformaciji kompanije. «Suradnja s Agrivijem bit će dugoročna. Preuzet ćemo njihova softverska rješenja i znanja i dati ih našim krajnjim korisnicima», kazao je Žmegač.

Direktor Agrivija Matija Žulj je nakon potpisivanja sporazuma naglasio kako im je cilj da Petrokemija stekne prednost i bude korak ispred konkurencije. «Naša uloga pri tome je da budemo medijator koji će znanje koje Petrokemija ima brzo prenijeti poljoprivrednicima, što će im pomoći da povećaju prinose i poboljšaju svoju proizvodnju», zaključio je.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.