Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Osam novih nedalja za JAK

U četvrtak JAK-ovci odlaze u Osijek na kvalifikacije Eraste plave lige

U četvrtak JAK-ovci odlaze u Osijek na kvalifikacije Eraste plave lige

Atletičarke i atletičari JAK-a i ovoga su vikenda bili u punom pogonu – nastupili su u subotu i u nedjelju, a kući su se vratili bogatiji za 8 novih medalja. U subotu su nastupili na “Krosu SN” u Zagrebu na Bundeku kao predstavnici svojih škola, a evo rezultata onih najuspješnijih: Učenice 3. razredi: Matea Rajić 7. mjesto Učenice6. razredi: Dorotea Rajić – 8. mjesto, učenice 5. razredi: Lana radulović – 10. mjesto, te učenice 7. razredi. Anika Šepović 7. mjesto. Kod učenika medalje su osvojili Patrik Krmpotić – 6. mjesto za 3. razrede, te Martin Djurić koji je bio 2. kod učenika 6. razreda.

 

autobahn

 

Varaždin je bio u nedjelju domaćin 2. kola HALS-a za sve uzraste – ovdje je nastupilo 19 naših članova. Kod limača Mihael prelesnik bio je 4, u skoku u dalj i bacanju vortexa. Viktor Barešić je bio 3. u bacanju kugle za mlađe kadete, dok je Frano Brtan bio 5. u istoj disciplini. Jura Movrić osvojio je također 5. mjesto u skoku u vis ma mlađe kadete.

U kategoriji mlađih kadetkinja Anika Šepović i Dorotea Rajić osvojile su 5. i 6. mjesto na 600m, Karla Glavinić i Ira Sogonić biola su 3. i 6. na 200m prepone, Lana Radulović bila je 9. na 100m. U ovom koku i mlađe kadetkinje i kadeti ekipno su osvojili četvrta mjesta od 20 klubova. najupješnije su bile one najstarije – juniorke – one su ovo kolo uvjerljivo osvojile ekipno 1. mjesto od 10 klubova, a pojedinačno je to izgledalo ovako: skok u vis – Dora Jakupović prva, Silvija Alich druga. U bacanju koplja Silvija je bila 2. a Dora 4. Na 800m Josipa Gajdoš 2. a Mirena Milašinović 5. Na 200m 5. i 6. mjesto osvojile su Marina Tomić i Ivana Jurić.

 

patrik

 

Vrlo smo zadovoljni nastupima ovoga vikenda. Bili su vrlo teški uvjeti za trčanje, pogotovo srednje pruge zbog visoke temperature i nastupa oko podneva, ali gotov svi su postavili svoje osobne rekorde, što veseli jednako kao i  osvojena odličja.

Već u četvrtak JAK-ovci odlaze u Osijek na kvalifikacije Eraste plave lige, u subotu mlađe kadetkinje nastupaju na Prvenstvu Hrvatske u štafetama u Zagreb, a u ponedjeljak nas čeka naša “Jasenovačka milja”.

 

3 razredi


Izvješće pripremio: Neven Šepović, trener


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.