Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Odličan početak sezone za JAK

“Sezona kreće, nema vremena za slavlje, jer već u subotu imamo Kros SN”

"Sezona kreće, nema vremena za slavlje, jer već u subotu imamo Kros SN"

U nedjelju, 15. travnja počela je sezona na otvorenom za članove JAK-a. Čak 36 natjecateljica i natjecatelja nastupilo je na 2 natjecanja istovremeno.

Oni mlađi, polaznici atletske škole, nastupili su na uličnoj utrci u Virovitici i bili su vrlo uspješni – većina njih plasirala se među prvih 10 u poretku, a evo najuspješnijih: kod učenica 1. i 2. razreda Matea Rajić osvojila je 2., a Lucija Bilogrević 3. mjesto. Renato Idžojtić, Rafael Prelesnik i Karlo Šunjalo zauzeli su 7 do 9. mjesta kod učenika 1. i 2. razreda. Kod učenica 3. i 4. razreda Ljupka Šepović bila je 8., Patrik Krmpotić osvojio je 5., a Borna Škariot 8. kod dječaka 3. i 4. razreda.

 

patrik josipa

 

Istovremeno, oni stariji i uspješniji nastupili su na 1. kolu HALS-a (Hrvatska atletska liga sjever) za sve kategorije u Čakovcu – njih također 18, a sudjelovalo je više od 500 natjecatelja. Ni ovdje nisu izostali rezultati – Mihael Prlesnik bio je drugi kod limača na 200m i skoku u dalj, Jurica Movrić bio je 5. na 60m kod mlađih kadeta, Petra Glavinić osvojila je 3. mjesto u bacanju kugle za mlađe kadetkinje, dok je štafeta 4×200 Radulović-Glavinić-Rajić-Šepović osvojila 4. mjesto kod mlađih kadetkinja. Najuspješnije su bile juniorke – Silvij Alich bila je prva u bacanju diska i 3. u skoku u dalj, a Josipa Gajdoš osvojila je 3. mjesto na 600m.

 

frano dalj Anika kugla

 

“Rezultati svih naših članova su odlični, ne znam koga bih više istaknuo, mlađe na uličnoj utrci ili ove koji su nastupili na stazi i svi popravili osobne rekorde. Sezona kreće, nema vremena za slavlja, jer već u subotu imamo Kros SN, a u nedjelju 2. kolo HALS-a u Varaždinu. Naravno i tu očekujemo dobre rezultate” – dovršio je trener Šepović.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.