Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Kutina u projektu za poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada

Projekt je vrijedan 1.228.887,50 kuna

Projekt je vrijedan 1.228.887,50 kuna

U Ministarstvu turizma, 10.travnja, održano je svečano potpisivanje dvadeset ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava ukupne vrijednosti 31 milijun kuna u sklopu natječaja “Turizmom do posla”. Potpisivanju Ugovora sudjelovala je Jasminka Molnar, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Kutina, kao prijavitelj odobrenog projekta pod nazivom “Destinacijska atrakcija Park prirode Lonjsko polje – inovativni programi dodatne turističko-ugostiteljske ponude”. Uz POU Kutina incijator projektne prijave je Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Kutina, Hotel Kutina, Obrt za trgovinu Pentagon te Razvojna agencija Mrav.

 

Više je o projektu vrijednom 1.228.887,50 kuna i koji pruža priliku za obrazovanje i rad u turizmu i ugostiteljstvu stručnim suradnicima Učilišta i ranjivim skupinama u napovoljnom položaju na tržištu rada,  kazala Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Kutina, Jasminka Molnar:

 

 

Prvo će se formirati radna skupina koju čine članovi javnog, civilnog i privatnog sektora, a zatim će se prionuti izradi nastavnih planova i programa:

 

 

Dodajmo i to kako je provedba projekta “Destinacijska atrakcija Park prirode Lonjsko polje – inovativni programi dodatne turističko-ugostiteljske ponude” kroz 18 mjeseci, a započela je potpisivanjem Ugovora, 10. travnja.

 

9


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.