2

Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović, potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Izgradnja Vidikovca na Hrastovičkoj gori“.  Projekt čija je ukupna vrijednost 1.080.292,82 kuna, nalazi se u Intervencijskom planu Grada Petrinje.

 

1

 

Za njegovu provedbu odobrena su nepovratna sredstva u iznosu od 917.900,84 kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“, a 161.982,51 kuna biti će osigurano iz Proračuna Grada Petrinje. Svečano potpisivanje održano je u Nacionalnom parku Paklenica, a Ugovor su u ime Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU potpisali ministrica Gabriela Žalac i Tomislav Petric, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU s jedne strane i s druge strane u ime Grada Petrinje gradonačelnik Darinko Dumbović.

 

3

 

Ovaj projekt ima značajnu ulogu za samu lokaciju Planinarskog doma koja će biti jedna poboljšana turistička ponuda gdje se očekuje veći broj posjetitelja kao i različite skupine posjetitelja.

 

4

Izgradnja Vidikovca na Hrastovičkoj gori
5.00(1 glas)
Komentara(0)