Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Gradonačelnik Babić održao prijem za Ingu Potnar

Svojim nastupima u najljepšem svjetlu predstavlja svoj grad!

Svojim nastupima u najljepšem svjetlu predstavlja svoj grad!

Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine održao je prijem za Ingu Potnar, učenicu 6. razreda violine Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula koja na županijskim i državnim natjecanjima postiže uistinu zavidne rezultate.

Prijemu su, uz gradonačelnika i pročelnika UO društvenih djelatnosti, Željka Tomičića, nazočili mentorica Oksana Schneider i Nikola Šćapec, ravnatelj Glazbene škole.

Odlična učenica Inga Potnar,  za sebe kaže da su joj u životu pjevanje i sviranje gotovo sve. U svoje 4 godine glazbenog obrazovanja, zahvaljujući iznimnoj predanosti, talentu, marljivosti i trudu, postigla je vrhunske rezultate na raznim natjecanjima diljem Lijepe naše, a kao planove za budućnost navodi nastavak glazbenog obrazovanja u Zagrebu i daljnje razvijanje u svom glazbenom izričaju.

Gradonačelnik Zlatko Babić, prilikom prijema čestitao je učenici, mentorici i ravnatelju OGŠ Borisa Papandopula na impresivnim uspjesima na natjecanjima, dodajući kako je  „Inga predstavnik svih učenika OGŠ Borisa Papandopula koji ulažu veliki trud kako bi ostvarili uspjeh i potpuno razvili vještine svog glazbenog umijeća na što Kutina zaista može i mora biti ponosna. Inga i ostali učenici su dokaz da se u životu isplati raditi i truditi kako bi okolina to prepoznala i u konačnici nagradila. Zahvalio bi se i profesorima i mentorima na znanju koje prenose na djecu, i iako im je to posao, vjerujem da je neosporan napor, a i vrijeme koje dodatno ulažu kako bi rezultati učenika osnovne glazbene škole bili što bolji “.

Gradonačelnik je dodao kako će svi mladi u dijelu umjetnosti, kulture i sporta imati podršku Grada Kutine u svojim individualnim nastupima kojim u najljepšem svjetlu predstavljaju svoj grad.

 

IMG_5515

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.