Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Četiri državna odličja u jednom danu za streljački klub HVIDR-a Sisak

U Čakovcu održano posljednje kolo lige SZP

U Čakovcu održano posljednje kolo lige SZP

U subotu, 7. travnja u Čakovcu je održano posljednje kolo lige SZP u kojoj je sisački streljački klub nastupio u kategoriji seniorki i seniora. I dok su sisačke djevojke imale komotnu situaciju za osvajanje pehara, muška ekipa si je sa dva lošije odrađena kola napravila takav zaostatak da su ovisili o pobjedi SK “Duga Resa” nad SK “Podravka”.

Ženska ekipa u sastavu Nikolina Knežić, Marina Mačković i Nataša Acs u posljednje kolo su ušle sa trećeg mjesta, ali su ponovno odličnim nastupom Knežić napravile pomak za jedno mjesto, te su u konačnici osvojile 2. mjesto u Hrvatskoj ligi!

Nikolina je i pojedinačno, nakon svih kola osvojila broncu, što joj je treća medalja ove sezone. Nataša je u završnici lige osvojila 6. mjesto dok je Mačković na kraju 9.!

Ovim rezultatom ženska ekipa je ponovno opravdala titulu najbolje ženske ekipe grada! Muška ekipa u sastavu Dragan Krnjajić, Tihomir Ilijević i Siniša Lovrenović nije pokazala stalnost kao kod kolegica iz kluba, te im je pobjeda nad SK “Novi Centar” ne bi ništa značila da Duga Resa nije pobijedila Podravku. Uz malo sportske sreće, sve se odigralo kako smo željeli i muška ekipa osvaja željeno treće mjesto u ligi!

Najuspješniji kroz sva kola bio je Krnjajić koji je ukupno osvojio brončanu medalju, kao i Knežić. Ilijević je završio na 5. mjestu, dok je Lovrenović 14.

Samo dan kasnije, 8. travnja u Zagrebu je održano polufinale Kupa u gađanju standard puškom. Opet je mijenjanje discipline uzelo danak kvalitetnijim rezultatima. Nastupili su Nikolina Knežić, Nataša Acs, Tihomir Ilijević i Tomislav Perak, a pravu kvalitetu je pokazala samo Nikolina pogodivši 597,2 krugova što joj je najbolji rezultat sezone. Ilijević je pogodio 585,3, Acs 585,2 , a Perak 572 kruga.

Izvješće pripremio: Tihomir Ilijević, trener


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.