Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Bebek i Oliver s pjesmom “Ako voliš ovu ženu” u finalu nagrade Cesarica

Pjesma osvojila najveći broj glasova publike i ulazi u drugi krug glasovanja

Pjesma osvojila najveći broj glasova publike i ulazi u drugi krug glasovanja

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu ožujku, poznata je i treća nominirana pjesma koja ulazi u finale Hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine – Cesarica.

U protekla dva tjedna publika je imala priliku birati između pet pjesama koje su obilježile treći kvartal 2017. godine. Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Ako voliš ovu ženu“ koju izvode Željko Bebek i Oliver Dragojević, a za koju glazbu potpisuje Branimir Mihaljević dok je autor teksta Nenad Ninčević.

Podsjetimo, u ožujku je publika glasovala za pjesme: Željko Bebek i Oliver Dragojević ‘’Ako voliš ovu ženu”, Ante Cash “Ante”, Jelena Rozga “Ne pijem, ne pušim”, Marko Kutlić “Srce se spasilo” i Neno Belan & Fiumens “Zvijezda moga sna”.

Pjesma Željka Bebeka i Olivera DragojevićaAko voliš ovu ženu“ osvojila je najveći broj glasova publike i nominirana je za Cesaricu te time ulazi u drugi krug glasovanja koji će se održati u prosincu.

 

 

Emotivna balada “Ako voliš ovu ženu” odmah po svom izlasku osvojila je srca publike, ali i radijskih urednika jer je ekspresno zauzela prva mjesta domaćih top lista. Pjesma se nalazi na aktualnom, Porinom nagrađenom albumu “Ono nešto naše”, a Željko Bebek i Oliver Dragojević s tom su pjesmom osvojili Porin za najbolju vokalnu suradnju.

Legendarni pjevač Oliver Dragojević ove godine nagrađen je i Porinom za životno djelo. Ova dvojica vrhunskih glazbenika interpretacijom su oduševili i struku i publiku, a publika je to putem svojih glasova za nagradu Cesarica, ponovno dokazala.

Novih pet prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koje će biti prikazano na Drugome programu Hrvatske radiotelevizije u petak, 20. travnja kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji.

U oba kruga publika može glasovati putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica https://www.facebook.com/cesarica i Viber javnog profila Cesarica https://chats.viber.com/cesarica te na službenoj stranici cesarica.org.

 

unnamed(1)

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.