Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Rezultati 60. Županijskog natjecanja mladih tehničara

12 najboljih učenika predstavljat će SMŽ u Poreču!

12 najboljih učenika predstavljat će SMŽ u Poreču!

Na 60. Županijskom natjecanju mladih tehničara koje je održano u Sisku, učenici su se natjecali u 12 disciplina, a najbolji iz svake predstavljat će Sisačko-moslavačku županiju na Državnom natjecanju.

 

3

 

U Poreču će se tako od 9.-12. travnja natjecati u području modelarstva uporabnih tehničkih tvorevina Stjepan Muža, u području maketarstva i modelarstva Elena Harčević, u području fotografije Noriko Mikšić iz OŠ Braća Ribar Sisak. Lovro Hadžić, učenik OŠ Braća Bobetko bit će predstavnik u području robotike, Luka Kosak iz Prve OŠ Petrinja natjecat će se u disciplini robotsko spašavanje žrtve, Bruno Pernar učenik OŠ Ludina iz Velike Ludine u automatici, a Ivan Šarac iz OŠ Sela u strojarskoj konstrukciji. Iz kutinske OŠ Zvonimira Franka učenica Marija Topić natjecat će se u graditeljstvu, Korina Špoljarić u elektronici, a učenik Karlo Bervida u elektrotehnici. Teo Terek iz kutinske OŠ Mate Lovraka bit e predstavnik u disciplini obrada materijala, a Dino Šapić iz OŠ Stjepana Kefelje u disciplini radiokomunikacije.  Izvijestila je Ana Majić, predsjednica Povjerenstva Županijskog natjecanja.

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić tom je prilikom rekla,

 

 

Poznato je kako je upravo naša Županija dobitnik brojnih nagrada iz ovog područja, te vjerujemo da neće izostati i ovogodišnji uspjeh.

 

2

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.