Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

PISAK i HiS Print Ministries vas pozivaju na Poslovne radionice!

U srijedu, 14. ožujka od 10 do 16 sati u Poduzetničkom inkubatoru Sisak

U srijedu, 14. ožujka u partnerskoj suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Sisak – PISAK, HiS Print Ministries u Sisak dovodi vrhunske predavače koji će sisačkim poduzetnicima, menadžerima ali i svim onima koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine, prenijeti dio svog bogatog iskustva u pregovaranju, rješavanju konflikata na radnom mjestu, kreiranju vizije, marketinga. Radi se o profesorima s Vanguard Sveučilišta u Kaliforniji, SAD te ljudima iz korporativnog svijeta.

Cijenjeni predavači te teme koje će predavati su Ed Westbrook, profesor na Vanguard Sveučilištu u Kaliforniji, SAD s temom: Negotiation Skills, Bjorn Jonsson, također profesor na Vanguard Sveučilištu s temom: Vision Creation / How To Stand Out From The Crowd (A Marketing Perspective), Joseph Page, glavni izvršni direktor Venntis Technologies Ltd. te izvršni potpredsjednik  i savjetnik za AmeriSource Capital s temom Managing Conflict in the Workplac, i Sean McCoy, suosnivač i glavni navigator Charity Corps-a s temom Community Relations / Benefits of Networking. Zbog fluidnosti i efikasnosti, sva predavanja će biti održana na engleskom jeziku.

Više o posjetu HiS Print Ministries gradu Sisku saznajte ovdje.

 

tt

 

O predavačima

Ed Westbrook – Prof. Ed Westbrook predaje na Vanguard Sveučilištu u Kaliforniji od 1985. te paralelno s tim, uspješno vodi svoj odvjetnički ured. Od 1993. postaje prvi izvanredni profesor koji je izabran od strane studenata da održi govor na svečanoj promociji sveučilišnih prvostupnika poslovne škole. Od 1994. postaje redovni profesor te osim nagrade za najboljeg profesora na sveučilištu, iste godine dobiva niz uloga i dužnosti, poput asistenta predsjednika sveučilišta (1994-1998 te 2008), pravnog savjetnika (1994-2009), v.d. potpredsjednika za studentske poslove i mnoge druge.

2008. godine Westbrook je bio izuzetno aktivan u dobrotvornim, neprofitnim organizacijama i udrugama u kojima je služio kao član odbora izvršnih direktora, poput organizacije za borbu protiv ovisnosti „Teen Challenge of Southern California” (1985-2008), organizacije koja trenira 800 volontera koji zatim sudjeluju u radu 180 kampova za zlostavljanu i posvojenu djecu”Royal Family Kids’ Camps” (2000-2008), te “Asia Pacific Children’s Fund”, organizacije koja pomaže sirotištima u Indiji, Indoneziji, Baliju te na Filipinima. Godine 2008. je osnovao Capital Bank, društvene banke u San Juan Capistrano čiji je izvorni dioničar. Uz to, deset godina je bio sudac u South Orange County te Harbor Courts, baveći se manjim financijskim potraživanjima.

Bjorn Jonsson – Profesor Bjorn Jonsson je na Fakulltetu Južna California ( danas Vanguard sveučilište) stekao diplomu prvostupnika za Poduzetništvo i marketinga. Magisterij je stekao na Pepperdine Sveučilištu te iza sebe ima impresivne akreditive u industriji akcijskih sportova. Kao Direktor internacionalne prodaje za Oakley je nadzirao izuzetan rast prodaje, od 25 milijuna dolara do preko 250 milijuna u 6 godina, a kasnije kao Direktor marketinga za Boost Mobile je nadgledao budžet od 30 milijuna dolara. Nakon osnivanja vlastite firme za proizvodnju sunčanih naočala, radio je na raznim rukovodstvenim položajima u industriji akcijskih sportova a trenutno je ravnatelj konzultantske firme specijalizirane za naočale i industriju akcijskih sportova. Uz to, član je odbora inženjerske firme te firme za solarnu energiju. U 2017. godini postao je trajni član nastavničkog osoblja na Vanguard Sveučilištu kao Profesor suradnik marketinga.

Joseph Page – G. Page je direktor Venntis Technologies Ltd., odvjetnik u američkoj odvjetničkoj tvrtki Selman, Munson & Lerner, glavni administrativni direktor, te izvršni potpredsjednik i savjetnik za AmeriSource Capital.

Posljednje 22 godine je proveo na odgovornim funkcijama u multikulturalnim američkim i internacionalnim startup tvrtkama i poslovnim pothvatima u privatnoj i javnoj sferi. Specijalnost su mu restrukturiranja, spajanja i akvizicije, korporativno upravljanje, upravljanje parnicama, Foreign Corrupt Practices Act (“FCPA”)-zakon o stranim koruptivnim djelovanjima te mnoga druga područja.

Uz navedeno, Joe se intenzivno bavi volontiranjem kroz usportske neprofitne organizacije poput HiS Print Ministries, s kojom dolazi u Hrvatsku više od 10 godina te koja organizira poslovne radionice u Sisku i Ft. Bend Texans Sports Association, organizacija koja osigurava bejzbol stipendije za mlade. U istoj organizaciji je certificirani trener te je imao prilike voditi i trenirati niz mladih timova, od kojih valja istaknuti osvajanje 4.mjesta američkog nacionalnog softbol prvenstva za djevojčice ispod 12 godina.

Sean McCoy – Sean McCoy je služio u Američkoj mornarici 1992.-1998. kao tehničar za elektroniku upravljajući testiranjem, operacijama i održavanjem razne opreme s primarnim fokusom na radar za pretraživanje zraka.

Od 2005. do 2016. godine je član izvršnog odbora brojnih neprofitnih organizacija.

U firmi Schlumberger počinje raditi 2000. godine kao proizvodni tehničar. Upravljao je testiranjem, montažom i održavanjem brojnih alata za bušenje. Od 2004. godine je u istoj firmi počeo raditi na upravljanju proizvodnjom i inženjeringom za sve D&M nuklearne proizvode i pomoćnu opremu. U firmi Conroe Machine 2010.-2012. radi kao upravitelj prodaje marketinga i upravlja prodajnim timom i operacijama s godišnjom prodajom od 25 milijuna dolara u raznim uslugama strojne obrade.  Od 2012.-2014. bio je na mjesto Globalnog upravitelja prodaje za QSA Global, gdje je upravljao i održao globalnu prodaju od 20 milijuna dolara u nuklearnim izvorima koji se koriste u operacijama bušenja.

Od 2016. godine je suosnivač i glavni navigator u firmi za prodaju i marketing u Charity Corps-u gdje upravlja strategijom koja koristi filantropiju kao temeljnu vrijednost prodaje. Upravitelj je poslovnog razvoja i marketinga u MIC Grupi, gdje je stvorio i upravlja strategijama za međunarodnu kompaniju vrijednu 100 milijuna dolara.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.