Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

OTP banka sa 615.000 kuna pomaže studente slabijeg imovinskog stanja

U proteklih osam godina banka je za program izdvojila skoro pet milijuna kuna

U proteklih osam godina banka je za program izdvojila skoro pet milijuna kuna

U okviru programa “Zeleno svjetlo za znanje” OTP banka i ove akademske godine stipendira studente slabijeg imovinskog stanja. U proteklih osam godina banka je za ovaj program izdvojila skoro pet milijuna kuna.

U akademskoj godini 2017./2018. OTP banka sa 615.000 kuna pomaže 87 studenata slabijeg imovinskog stanja. Stipendije su dodijeljene putem natječaja, a kriteriji su bili materijalni i socijalni položaj te opći uspjeh u školovanju. Projekt stipendiranja studenata slabijeg imovinskog stanja realiziran je u partnerstvu s gradovima Zadar, Sisak, Čakovec i Benkovac, općinama Župa dubrovačka, Nuštar, Bilje i Medulin te Sveučilištem u Zadru  i Caritasom Dubrovačke biskupije, odnosno banka se kao partner priključila njihovim postojećim programima stipendiranja u ovoj akademskoj godini.

OTP banka već niz godina provodi svoj program “Zeleno svjetlo za znanje” kojim na razne načine nastoji mladim ljudima osigurati bolje uvjete školovanja. U proteklih osam godina u sklopu projekta OTP banka je stipendijama i drugim darovanjima osigurala skoro pet milijuna kuna za bolje uvjete školovanja i edukaciju učenika i studenata u različitim dijelovima Hrvatske.

I Splitska banka se, kao članica OTP grupe, ove godine priključila programu “Zeleno svjetlo za znanje” donacijom gradu Splitu u iznosu od 150.000 kuna za stipendiranje studenata iz obitelji slabijeg imovinskog stanja.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.