Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Duga povijest natjecateljskog ribolova u našoj županiji

Hrvatski športski ribolovni savez nagradio u Sisku najbolje

Hrvatski športski ribolovni savez nagradio u Sisku najbolje

U Sisku su svečano dodjeljeni  natjecateljski trofeji Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Hrvatske. Prvi je put da Savez ovu dodjelu organizirao u Sisku.

 

DSC_0077

 

Povijest natjecateljskog ribolova u Sisku je duga, a ovaj grad već godinama je top hrvatskog natjecateljskog ribolova, rekao je Vladimir Sever  predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Hrvatske

 

 

DSC_0110

 

Svečanosti je nazočio i zamjenik župana Ivan Celjak

 

 

 „Primjećuju se da su mladi na neki način nešto manje zainteresirani za natjecateljski ribolovni sport. Kad sam rekao da je to 20 različitih disciplina, to su ustvari različite vrste ribe koje se mogu kroz te discipline loviti.

 

DSC_0095

 

Mi smo zapravo kao i atletika kraljica sportova, ali računala, Internet, mobiteli čine svoje, kao i roditelji koji djecu usmjeravaju u druge „popularnije“ sportove.

 

DSC_0037

 

To je velika greška. Puno djece ima afiniteta i htjeli bi se baviti ribolovom, ali možda su i roditelji ti koji na žalost ne žele da se ta djeca bave ribolovnim natjecateljskim sportom nego ih pokušavaju usmjeriti u druge sportovi i aktivnosti koje su, kako misle, za njih bolje“, zaključio je Sever.

 

DSC_0114

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.