Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[ODGOĐENO] U Sisak dolazi mađioničar Luka Vidović i njegov “Magic show za cijelu obitelj”

Predstava je odgođena zbog bolesti Luke Vidovića!

Predstava je odgođena zbog bolesti Luke Vidovića!

Sisačka udruga SKPAUK ove subotu, 24. veljače u Sisak dovodi mađioničara Luku Vidovića i njegov “Magic show za cijelu obitelj”. Predstava će se održati u Domu INA Rafinerije Sisak u 11 sati, a ulaznice po cijeni od 30 kuna možete nabaviti u krojačkoj radnji Romina i fast foodu Pinki u Sisku.

„Magic show za cijelu obitelj“ je urnebesno smiješna, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava mađioničara Luke Vidovića koja je namijenjena za zabavu cijele obitelji.

Lukin izrazit talent za rad sa ljudima, njegov odličan smisao za humor, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih ćete veselje i radost ove predstave pamtiti cijeli život!

„Magic show za cijelu obitelj“ nezaboravna je predstava koja je od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima! U predstavi jednako uživaju djeca, mame, tate, djedovi i bake.

Posebnost ove predstave je u tome da je potpuno interaktivna, što znači da mađioničar Luka Vidović iz publike izabere nekoliko djece da mu na pozornici pomažu pri izvođenju trikova. Sva ona djeca koju Luka ne uspije pozvati na pozornicu ne ostanu razočarana jer i cijela publika tijekom predstave direktno pomaže u izvođenju trikova.

Predstava je odgođena zbog bolesti Luke Vidovića!

 

2


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.