Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Proglašeni najuspješniji sportaši grada Petrinje u 2017. godini

Najbolja sportašica Veronika Dragaš, najbolji sportaš Davor Damjanović

Najbolja sportašica Veronika Dragaš, najbolji sportaš Davor Damjanović

Svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Petrinje za 2017. godinu održana je jučer u prepunoj Velikoj dvorani Hrvatskog doma. Ovom prigodom proglašeni su najbolji sportaši s iznimnim rezultatima u protekloj godini.

Najbolja sportašica u 2017. godini je Veronika Dragaš, članica Hrvačkog kluba „Petrinja“, najbolji sportaš je Davor Damjanović, član Triatlon kluba „Petrinja“, najbolji sportski plesni par su Ana Silaj – Alen Mikić, posebno priznanje za izuzetne rezultate dobili su sportski plesni par Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova, najbolja ženska ekipa su Stolnoteniski klub „Mladost“, dok je najbolja muška momčad Hrvački klub „Petrinja“.

Priznanje za najboljeg trenera u 2017. godini dobio je Senad Mujagić, trener Hrvačkog kluba „Petrinja“, a najbolje školsko sportsko društvo je ŠSD 1. Osnovne škole Petrinja.

Tradicionalno na kraju svečanosti dodijeljena je i nagrada za životno djelo, odnosno priznanje za osobu s izuzetnim doprinosom u razvoju sporta grada Petrinje, koju je ove godine dobio Ivica Ljubanović, dok je posebno, posthumno, priznanje dodijeljeno za osobe s dugogodišnjim doprinosom u razvoju sporta grada Petrinje, Vladimiru Demetroviću i Petru Remeru.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.