Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Održana Skupština Gradskog saveza KUD-ova Grada Kutine

Prethodna godina je bila uspješna po pitanju organiziranja i sudjelovanja na raznim priredbama!

Prethodna godina je bila uspješna po pitanju organiziranja i sudjelovanja na raznim priredbama!

Gradski savez Kulturno-umjetničkih društava  Grada Kutine jučer je održao godišnju skupštinu koja je okupila voditelje KUD-ova kako bi ih izvijestila o rezultatima u protekloj godini, te najavila program za 2018. Izvješća za proteklu godinu podnijeli su predsjednik Saveza Darko Preglej i tajnica Jasminka Molnar. Godina je bila uspješna po pitanju organiziranja i sudjelovanja na raznim priredbama. Kutina se može pohvaliti s 10 KUD-ova koji se svaki na svoj način predstavljaju sa svim svojim skupinama.

Tajnica Saveza, Jasmika Molnar, zahvalila se svima koji su u prošloj godini financirali Savez i njegove članice, te djelatnosti, a istaknula je slijedeće

 

 

Skupštini Gradskog saveza KUD-ova nazočili su i zamjenica gradonačelnika Sonja Repić, te pročelnik za društvene djelatnosti Grada Kutine, Željko Tomičić. Upoznati su sa problemima KUD-ova koji očekuju snažniju financijsku potporu, a hoće li se predviđena sredstva uvećati kroz rebalans ili kroz vlastiti angažman na projektima i natječajima vidjet će se tijekom godine. Usprkos svemu KUD-ovi rade vrlo dobro, a GS KUD-ova Grada Kutine član je Hrvatskog sabora kulture i Zajednice kulturno umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije.

 

 gs k 1_610x407

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.