Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Marijani Petir „Nagrada makedonskog prijateljstva“

66. Nacionalni molitveni doručak u Washingtonu

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir ovoga tjedna boravi u službenom posjetu Sjedinjenima Američkim Državama gdje će u četvrtak, 8. veljače sudjelovati na 66. Nacionalnom molitvenom doručku u Washingtonu, a iste će večeri zastupnici Petir na svečanom prijemu Ujedinjene makedonske dijaspore biti uručena i „Nagrada makedonskog prijateljstva“.

Ujedinjena makedonska dijaspora kao najveća makedonska iseljenička organizacija svake godine dodjeljuje ovu nagradu pojedincima koji su se pokazali kao zauzeti prijatelji Republike Makedonije, ali i međunarodne makedonske zajednice, a ove ju godine prima hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir.

Petir EPP

Šezdeset i šesti Nacionalni molitveni doručak okupit će na zajedničkoj molitvi uz predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa i članove američkog Kongresa, političare i diplomate iz svih dijelova SAD-a te više od 140 zemalja svijeta. „Vrijeme je to u kojemu se razlike ostavljaju po strani kako bi se gradili osobni odnosi i produbljivale međunarodne veze preko ljubavi prema Bogu i brige za bližnje“, stoji u pozivnici koju je primila zastupnica Petir, a koju potpisuju kongresmeni Charlie Crist i Randy Hultgren.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.