Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Izložba fotografija “Željeznica u fotografiji”

U sisačkoj galeriji Siscia Obscura od 14. veljače

U sisačkoj galeriji Siscia Obscura od 14. veljače

Sisačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture SKPAUK i Foto galerija Siscia Obscura pozivaju vas u srijedu, 14. veljače u 20 sati na otvorenje izložbe ”Željeznica u fotografiji”, koje će se održati u prostoru galerije (I. K. Sakcinskog 2). Ovo je već treća godina zaredom otkako Udruga u istom terminu organizira izložbu fotografija svojih članova i simpatizera.

 

6

 

“U brojnim razgovorima s kolegama koji se bave fotografijom, pa i tijekom pripreme izložbe, raspravljali smo o tome treba li izložba biti poglavito tematski usmjerena kao što je ova ili bi to trebala biti svojevrsna retrospektiva dosadašnjeg rada autora. Na moju veliku radost, prevladalo je mišljenje kako bi svaka izložba trebala biti tematska i usmjerena ka prezentiranju jedne teme, odnosno cilja.

Tako smo ove godine usuglasili da postavimo izložbu fotografija sa željezničkim motivima. Kolege fotografi su se spremno odazvali i omogućili nam otvorenje ove vrijedne izlože” – rekao je predsjednik Udruge Josip Kleković.

Fotografije će izložiti: Zoran Crnko, Dragutin Staničić, Patrik Marešić, Goran Marincel, Josip Kunac, Tomislav Culjaga, Antonio Mažar, Siniša Ciglenečki i Davor Čevizović. Izložba će biti postavljena do 14. ožujka 2018. godine.

 

1000000000000DB40000136183D3F0085FF46633


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.