Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

U Zagebu održano plivačko natjecanje “MEDO”

Plivački klub Sisak Janaf nastupio sa 17 članova

Plivački klub Sisak Janaf nastupio sa 17 članova

Proteklog vikenda, 13. i 14. siječnja, po sedmi put održano je plivačko natjecanje “MEDO”, četvrto u nizu HPS mini Grand Prix natjecanja. Organizator natjecanja bio je plivački klub Medveščak iz Zagreba. Natjecanje se umjesto u popularnoj zagrebačkoj “kadi” na Trgu sportova, po prvi put održalo na novom zagrebačkom plivalištu Jelkovec u Sesvetama.

 

dav

 

U konkurenciji preko 300 mladih plivačica i plivača, plivački klub Sisak Janaf nastupio je sa 17 članova. S obzirom na mjesto u kalendaru natjecanja (zadnje HPS Grand Prix natjecanje pred kadetsko državno prvenstvo, Zadar, 10 i 11. 02.), plivačice i plivači PKSJ su iskoristili za isplivavanje što više normi za kadetsko PH te su plivali i discipline u kojima načelno nisu kompetitivni. Unatoč tome, plivali su se dobri rezultati, popravljala su se vremena, isplivavale su se norme, sve u svemu, jedan jako dobar nastup mladih sisačkih plivača.

Rezultati koje vrijedi istaknuti su prvo mjesto Dore Mihaljević u disciplini 200 m mješovito te treće mjesto u disciplini 200 m leptir, te bronca Eme Viljevac također na 200 m mješovito.

 

dav

 

U Zagrebu su nastupili: Ema Viljevac, Dora Mihaljević, Lorena Bilušić, Ema Harčević, Lorena Kušan, Sara Kirin, Klara Kirin, Iskra Krnjajić, Lea Čop, Sara Aldžić, Antonia Buić, Antonia Šapina, Anja Milić, Otto Porcer, Franko Antoliš, Jakov Petrić te Roko Senčar.

U pratnji plivača bili su treneri Hrvoje Petrović i Velimir Rođak.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.