Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Škola klizanja u Kutini za učenike 1. i 2. razreda

”Zimska čarolija” u Kutini traje do 14. siječnja

”Zimska čarolija” u organizaciji Turističke zajednica Grada Kutine i logističku podršku Komunalnih servisa traje do 14. siječnja. Ušavši u 2018. godinu uz dječji doček Nove godine i proslavu za odrasle, sadržaji Zimske čarolije se nastavljaju.

“Usprkos visokim temperaturama za ovo doba godine, klizalište je radilo sve dane, tako da je i sinoć klizalište bilo puno djece. Do kraja prosinca prošle godine prodali smo oko 4300 ulaznica, plus sezonske karte”, rekao je Krešimir Lenić, direktor Komunalnih servisa Kutina.

 

ksk vel_610x407

 

Kako saznajemo klizanje će biti organizirano i sljedeće zime, a obzirom na sadašnja iskustva uvijek ima prostora za unaprjeđenje i nova rješenja zimskog sadržaja koji se pokazao poželjnom aktivnošću za najmlađe. Za učenike prvih i drugih razreda osnovnih škola ovoga je tjedna u tijeku škola klizanja na ledu, u kojoj sudjeluje 35 školaraca. Oni će tijekom 7 dana imati priliku učiti osnove klizanja i ponašanja na ledu, a po takve su sadržaje dosad morali ići na klizališta u Zagreb ili Sisak.

 

ksk u3

 

Kako ističu iz TZ Grada Kutine za završnicu ove manifestacije 14. siječnja priprema se revijalna utakmica velike škole hokeja iz Siska, te dječji animacijski program, sličan onome koji je djecu uveseljavao prilikom dječjeg dočeka Nove godine na klizalištu. Uz klizanje na ledu do 14. siječnja bit će i popratnih sadržaja i ugostiteljske ponude kao sastavnog dijela manifestacije “Zimska čarolija”.


kutina.hr


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.