Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

U kina stiže intenzivni, inteligentni akcijski triler PUTNIK

Pratite našu Facebook stranicu i osvojite ulaznice za film!

Pratite našu Facebook stranicu i osvojite ulaznice za film!

Što biste učinili da vam se uobičajena vožnja kući pretvori u nemilosrdnu igru života i smrti?

Michael (Liam Neeson) je obiteljski čovjek i prodavač osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vlakom. Jednog poslijepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka i obasipa ga intrigantnim osobnim pitanjima. U jednom danu, njegov život kakav je do tada vodio pada u vodu. Michealu, kojeg tumači Liam Neeson, nametnut je zadatak s ponudom koju ne može odbiti te biva prisiljen identificirati skrivenog putnika. Netko na njegovom vlaku je uljez, a na njemu je da prije zadnjeg zaustavljanja otkrije tko ne pripada.

U bitci s vremenom pokušava razriješiti nametnutu mu zagonetku. Sve je protiv njega, a kako vrijeme curi, ova igra postaje sve opasnija. Uskoro shvaća kako je namamljen u kriminalnu zavjeru te da potpomaže smrtonosni plan koji se počinje odvijati pred njegovim očima. U Michelovim je rukama sudbina njegove obitelji i sudbine svih suputnika u vlaku. Životi su u pitanju i na njemu je nevjerojatno veliko breme. U nametnutom mu izazovu mora pronaći izlaz iz bezizlazne situacije.

 

 

Ovaj intenzivni, inteligentni akcijski triler, koji u hrvatska kina stiže ovog četvrtka, 11.1.2018., na velike ekrane donosi eksplozivnu kombinaciju misterije, napetosti, i akcije. Usudite se prihvatiti izazov. Pridružite se bitci s vremenom i otkrijte tko ne pripada…

Glumci: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patric Wilson, Sam Neill, Elizabeth McGovern, Damson Idris, Florence Pugh, Adam Nagaitis, Killian Scott  Režija: Jaume Collet-Serra  Scenarij: Byron Willinger, Philip de Blasi  Glazba: Roque Baños  Žanr: misterija, akcijski triler

 

Osvojite ulaznice za film! Pratite našu Facebook stranicu i osvojite dvije ulaznice za projekciju filma u POU Velika Gorica u utorak, 16. siječnja s početkom u 18 sati.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.