Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

“Groznica božićne večeri”

Dramski studio “Kocka” i “Kockica”

Dramski studio "Kocka" i "Kockica"

Članovi Dramskog studija “Kockica” i “Kocka” Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak izvest će u subotu, 20.1.2018. godine u 11 sati u Kazalištu 21 objedinjenu predstavu “Groznica božićne večeri” koja je bila nastala kao božićna produkcija u prosincu prošle godine. Režiju potpisuje voditeljica Dubravka Granulić. Cijena ulaznice je 10 kuna.

Prava groznica počinje kada jedan Snjegović na Južnome polu pokuša ostvariti neostvarivu želju,  kada se sobovi razbole pa Mrazići preuzmu ulogu Djeda Božićnjaka.  Stvari se još više zakompliciraju kada Djedica odluči otići u mirovinu i potraži sebi ravnu zamjenu.  Iznenadit će nas i dvojica vilenjaka koji, nekim čudom, završe u našem gradu i potraže posao.  Vrhunac je komična priča o nezadovoljnoj Baki Mraz koja se poželi uljepšati u Salonu za ljepotu kod lijepe Marte.

Posjetitelji kazališta imat će prilike uživati u jedinstvenim komičnim likovima i idiličnoj božićnoj atmosferi koju će na svoj način ostvariti trideset osam polaznika Dramskog studija „Kocka“ i „Kockica“.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.