Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

28. Međugradska izložba malih životinja

Predstavljena 183 eksponata od pedesetak izlagača

Predstavljena 183 eksponata od pedesetak izlagača

U Kutini je proteklog vikenda otvorena 28. Međugradska izložba malih životinja koju tradicionalno organizira Udruga uzgajivača „Moslavina”.

U društvenom domu u Radićevoj ulici predstavljena su 183 eksponata od pedesetak izlagača, koji su javnosti pokazali svoje kuniće, ptice, perad, golubove i zamorčiće.

 

???????????????????????????????

 

„Društvo uzgajivača Moslavine djeluje već 37 godina i okuplja uzgajivače sa širokog područja s ciljem promocije i unaprijeđenja uzgoja malih životinja tako da je ova izložba izeđu ostalog i pokazatelj njihovog truda”, uvodno je, prilikom otvaranja izložbe, rekao predsjednik udruge Josip Borić.

Ne čudi stoga što je komisija za ocjenjivanje životinja sastavljena od Odbora sudaca hrvatskog saveza udruga malih životinja među eksponatima pronašla i šampione koji imaju sve odlike potrebne za stjecanje ove titule.

 

???????????????????????????????

 

Izložbu je uz Grad Kutinu, podržao i Grad Popovača, a mnogi su uzgajivači s popovačkog područja aktivni članovi udruge. Svima je na tome zahvalio i gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković poželjevši svima uspješan daljnji rad.

Izložbi je prisustvovao i predsjednik Hrvatskog saveza Udruga malih životinja, te brojni sponzori koji su se odazvali pozivu udruge, a među kojima su velike i male tvrtke i poduzetnici na čemu im je svima zahvalio Josip Borić.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.