Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Drugi turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci

Najviše uspjeha na turniru imao je OK Sisak Viktorovac 1 sa maksimalne tri pobjede

Najviše uspjeha na turniru imao je OK Sisak Viktorovac 1 sa maksimalne tri pobjede

U nedjelju 17. prosinca svoju natjecateljsku sezonu nastavile su naše najmlađe igračice. Ovoga puta pozitivne emocije su se preselile u Topusko gdje je održan drugi turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci.

OK Vivera Glina odlučila se za organizaciju turnira u Topuskom i definitvno nije pogriješila. Zadovoljna dječja lica najbolji su pokazatelj da je sve prošlo u najboljem redu i da su barem malo uspjeli odbojku približiti i tom djelu naše županije. Nakon natjecanja djeca su mogla ostati na kupanju što ih je najviše razveselilo.

 

Detalj iz igre

 

Najviše uspjeha na turniru imao je OK Sisak Viktorovac 1 sa maksimalne tri pobjede. Nešto lošiji rezultat sa također tri pobjede, ali jednom izgubljenim utakmicom ostvario je OK Petrinja. Posebno treba pohvaliti ekipu OK Sunja koja bez obzira na rezultat sa smješkom ulazi i izlazi sa terena, a to i je ono što je najbitnije.

 

Detalj iz igre 2

 

Sve pohvale i svim ostalim ekipama i stručnim vodstvima na maksimalnom angažmanu kada su u pitanju najmlađe natjecateljice. Natjecanje se nastavlja u veljači 2018. godine u Petrinji.

 

1

 

Izvješće pripremio: Ivan Celjak


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.