Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Božićna čestitka gradonačelnika Kutine

“Božić je blagdan ljubavi i mira, obiteljskog zajedništva i ljudske solidarnosti”

"Božić je blagdan ljubavi i mira, obiteljskog zajedništva i ljudske solidarnosti"

“Drage sugrađanke i sugrađani,

Božić je blagdan ljubavi i mira, obiteljskog zajedništva i ljudske solidarnosti. Neka Vam nadolazeći božićno-novogodišnji blagdani donesu osmijeh i radost, a godina koja dolazi ispunjenje svih osobnih želja i poslovnih planova. Naša je želja da i dalje, uz vašu pomoć, pronalazimo nova i kvalitetnija rješenja u izgradnji naše lokalne zajednice te da naš grad Kutinu zajedno učinimo još ugodnijim za život.

U tom cilju ove godine smo započeli niz projekata kao što su projekti energetske učinkovitosti naših škola i vrtića. Očekujemo da ćemo novim mjerama i realizacijom projekta poduzetničkog inkubatora pojačati gospodarsku aktivnost i stvoriti uvjete za otvaranje novih radnih mjesta. Izdvajajući značajna sredstva za financiranje kupnje udžbenika, subvencije prijevoza učenika i dodjele stipendija, želimo mladim obiteljima omogućiti kvalitetno okruženje u kojem će moći ostvariti siguran i perspektivan suživot u našoj zajednici.

Uz želje da Božić provedete sa svojim obiteljima i prijateljima u veselom blagdanskom raspoloženju, svim građanima želim sretne i blagoslovljene božićne blagdane i uspješnu i sretnu novu 2018. godinu.

S poštovanjem

Zlatko Babić, gradonačelnik”


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.