Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Izabrano novo vodstvo županijskog HNS-a

“Imamo odgovore na konkretne izazove, tu smo za vas i uz vas”

"Imamo odgovore na konkretne izazove, tu smo za vas i uz vas"

Hrvatska narodna stranka Sisačko-moslavačke županije u nove izazove za razdoblje 2017.-2021. kreće s novim vodstvom. U Sisku je ovaj vikend održana Izborna skupština HNS SMŽ na kojoj su delegati izabrali:

Ivana Nekvapila iz Kutine za predsjednika, Renatu Bačurin iz Lekenika i Roberta Grabundžiju iz Sunje za potpredsjednike te Nenada Radoševića iz Petrinje za tajnika.

U predsjedništvo županijske organizacije HNS-a izabrani su: Adelina Ivković i Svetozar Krotin iz Siska, Elvis Kalcina iz Novske, Anita Kolarec iz Dvora, Nenad Radošević i Ana Vukšić Radošević iz Petrinje, Mićo Sekulić iz Sunje, Slavko Snovak iz Kutine i Vlado Tomljanović iz Lekenika.

U Središnji odbor, najviše političko i programsko tijelo HNS-a izabrani su: Renata Bačurin, Elvis Kalcina i Nenad Radošević. Izabrani su članovi i za druga tijela HNS-a.

U svom govoru izabrani predsjednik Ivan Nekvapil je poručio:

„Ovim  izborima uvažena je potreba okupljanja; u vodstvu su sada predstavnici iz gotovo svih dijelova naše županije. Uvaženi su i rezulati pojedinih podružnica na lokalnim izborima- najuspješniji su dobili priliku prenijeti modele uspješnosti na županiju. Izgradnja stabilnog HNS-a usmjerenog na zajedništvo i rezultate koji će stanovnicima županije osigurati kavlitetniji život i razvoj sredina naš je  prioritet. Od svih nas očekujem aktivan i kvalitetan rad na terenu s naglaskom na neposrednost i pristupačnost.“

“Imamo odgovore na konkretne izazove, tu smo za vas i uz vas” – poručio je županijski HNS u priopćenju za javnost.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.