Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Adelina Ivković izabrana za predsjednicu sisačkog HNS-a

“Vratit ćemo povjerenje svojih birača i simpatizera!”

"Vratit ćemo povjerenje svojih birača i simpatizera!"

Sukladno Statutu Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati u Sisku je u četvrtak, 02. studenog održana Izborna skupština podružnice HNS-a Sisak na kojoj je za predsjednicu izabrana Adelina Ivković, a za potpredsjednike Ivan Đumbir i Robert Simić.

„Kao predsjednica HNS-a Sisak i HNS-ova vijećnica u Županijskoj skupštini uvijek ću zastupati HNS-ove politike na dobrobit svih građanki i građana Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije. Sisački HNS će pod mojim vodstvom raditi na jačanju svoje organizacije kako bi vratili povjerenje naših glasača i simpatizera zbog kojih je HNS uvijek bio ključan politički čimbenik na sisačkoj političkoj sceni“, poručila je Adelina Ivković u svom pobjedničkom govoru.

 

hns 1

 

„Glavni fokus HNS-ove politike, kako na nacionalnoj, tako i na lokalnoj razini bit će izlazak iz ideoloških rovova i rezultat, s posebnim naglaskom na reformu obrazovanja“.

Skupštinu je otvorio povjerenik za Sisak i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Sisačko-moslavačke županije Ivan Nekvapil koji je uvodno pozdravio sve prisutne. Nazočne su pozdravili i predsjednik podružnice HNS-a Petrinja Nenad Radošević te član Predsjedništva HNS-a i predsjednik Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a Tomislav Stojak čestitavši novoizabranom vodstvu, poželjevši im uspješan rad i dobre rezultate.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.