Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Sisački Tigrići osvojili deset medalja na kupu u Čavlima!

Održan 5. Grobničan kup

Održan 5. Grobničan kup

U nedjelju 8. Listopada 2017. održan je 5. Grobničan kup u Čavlima na kojem je sudjelovalo 500 natjecatelja iz 50 klubova iz Hrvatske , Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije. Na ovom natjecanju sudjelovalo je 7 tigrića; Vanja Šabić, Korina Klarić, Tia Škrljac, Lucija Bunjevac, Lovro Vujić, Roko Dumbović i Andreas Glavaš. Tigrići su ovoga puta ostvarili i više od 100% te su se vratili u Sisak sa 10 medalja!

VANJA ŠABIĆ – 3. mjesto ( Učenice Kate open)

TIA ŠKRLJAC – 1. mjesto i 3. mjesto (ml.kadetkinje -40kg/kadetkinje -47kg)

KORINA KLARIĆ – 3. mjesto (učenice -36kg)

LUCIJA BUNJEVAC – 2. mjesto I 1. mjesto (kadetkinje -54kg / kadetkinje open)

LOVRO VUJIĆ – 1. mjesto (učenici -46kg)

ROKO DUMBOVIĆ – 3. mjesto i 3. mjesto ( ml. kadeti -41kg/kadeti -52kg)

ANDREAS GLAVAŠ – 2. mjesto ( Juniori Kate)

 

22366455_483319098702911_6305992375693900982_n

 

Vanja Šabić je iz ml. učenica prešla u kategoriju učenica i ove sezone joj je to prvi turnir u starijoj kategoriji. Vanja je pokazala svoje znanje, te se njezin trud na treninzima isplatio.Izgubivši u polufinalu od nešto starije protivnice, Vanja je kući donesla broncu.

Korina Klarić nažalost ovoga puta nije izborila finale , ali svoju borbenost i kvalitetu ipak je pokazala osvojivši broncu. Tia Škrljac je pomela svoju kategoriju i stala na sam tron. Tia se ovoga puta okušala u starijoj i malo težoj kategoriji od svoje, tu je potvrdila svoj rad i svoju kvalitetu osvojivši brončanu medalju.

Lucija Bunjevac je zablistala u svojoj kategoriji i to srebrnim sjajem te se također okušala u otvorenoj kategoriji gdje su djevojke raznih kilaža, ali nju ništa nije sputavalo da opet stane na postoje i zablista u zlatnom sjaju.Lovro Vujić je naša zvijezda ovoga puta. Vujić je ovoga puta pokazao svoju borbenost, koncentraciju i želju za pobjedom te se okitio zlatom.

Roko Dumbović se vraća u formu, ali ne kondicijsku već u formu osvajanja medalja.Roko je u svojoj kategoriji stao na postolje uzevši broncu,ali se okušao i u nesto starijoj ali dosta težoj kategoriji, kao što vidimo to njemu nije bio problem te je i drugi put stao na postolje uzevši broncu.

I na kraju, ali ni malo manje važan, već samo najstariji, Andreas Glavaš! Andreasu je ovo prvi turnir ove sezone i pokazao je da se trud , rad, strpljenje isplati! Andreas je zablistao srebrnim sjajem ovoga puta.

Ovog puta još jednom smo dokazali da se rad i trud isplati!


Izvješće pripremio: Milan Vlašić, trener


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.