Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

FANI 2017. Festival alternativnog nezavisnog izričaja

Od 18. do 23. listopada u Pučkom otvorenom učilištu Kutina

Od 18. do 23. listopada u Pučkom otvorenom učilištu Kutina

Program FANI-a Festivala alternativnog nezavisnog izričaja 2017:

Srijeda, 18.10. u 12h, Dom kulture, SUPERJUNACI – nova predstava Teatra Poco Loco i Kazališne družine Pinklec, nezavisnih kazališta koji nastavljaju istraživati nove kazališne oblike i teme važne za mladu publiku. Posebnost ove predstave su koreografirane borbe superjunaka stvorene iz elemenata plesa i različitih borilačkih vještina. Uz ples, cijelu predstavu prati i atraktivna glazba različitih žanrova (opera, hip hop, techno) stvarajući atmosferu svijeta na granici realnosti i fikcije.
Predstava je ponuđena osnovnim školama – 8. i 7. razredi u okviru programa ŠIK (škole i kino/kazalište)
Ulaznica 15 kn (organizirano)

Četvrtak, 19.10. u 18h Humoristična drama Victoria u režiji Justine Triet prikazana je u sklopu međunarodnog tjedna kritike u Cannesu 2016. godine, a glavna glumica Virginie Efira za ulogu razvedene majke dvoje djece i odvjetnice početkom ove godine nagrađena je Magritte nagradom na filmskom festivalu u Belgiji.
Ulaz slobodan

Petak, 20.10. u 20h počinje KUKTURPUNKT U FANI-u, 20. listopada POU Kutina krećemo sa tribinama KulturpunkT-a po uzoru na emisiju Peti dan koja se emitirala na Hrt 3. Princip je isti, 4 gosta različitih svjetonazora i pogleda na svakodnevne teme koje nas okružuju.
20.10. u 20:00h ARCUS CLUB – KulturpunkT, Okrugli stol
Organizator: POU Kutina
Projekt osmislio: Davor Habazin
Ulaz slobodan

Subota, 21.10. u 20h, ARCUS CLUB – Izložba fotografija “Baraka 1996-2014″@ FANI u suradnji s udrugom KCM
od 21h KT …music goes around
Ulaz slobodan

Ponedjeljak, 23.10. u 19h, U Domu kulture u Kutini, PlayDrama predstavit će svoju predstavu ‘Zbunjoza’ autora Marius von Mayenburga u režiji Ivana Plazibata.
Ulaznica: 35kn

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture, Sisačko-moslavačke županije, Grada Kutine i vlastitim sredstvima Učilišta.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.