Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Četiri medalje za streljački klub HVIDR-a Sisak

U Nuštru održan turnir u gađanju standard puškom

U Nuštru održan turnir u gađanju standard puškom

U Nuštru je 7. listopada održan turnir u gađanju standard puškom povodom dana obrane mjesta. Sisački streljački klub HVIDR-a SISAK je u sklopu priprema za predstojeću sezonu na turnir poslao žensku ekipu u sastavu: Nikolina Knežić, Nataša Acs i Mirta Ilijević.

Obzirom da od ove sezone ponovno ulazimo u “B” ligu s muškom ekipom, nastupili su Dragan Krnjajić i Tihomir Ilijević. Treći član muške ekipe, Tomislav Perak, nije nastupio zbog državnog prvenstva gluhih koje se održava dan poslije. Iako smo u početku sezone, rezultatima koje su ostvarili naši strijelci smo potpuno zadovoljni. Od pet nastupa osvojili smo 4 medalje!

Najuspješnija je, naravno, bila Nikolina Knežić. U kategoriji juniorki osvojila je prvo mjesto sa 383 kruga. Mirta Ilijević je u kategoriji kadetkinja sa 372 kruga osvojila srebro. U kategoriji seniorki Nataša Acs je sa 369 krugova brončana, kao i Tihomir Ilijević u kategoriji seniora sa 381 krugom. Dragan Krnjajić, kojemu je ovo prvo natjecanje standard puškom, probio je led sa 365 krugova što je bilo dovoljno za 6. mjesto.

Ekipno smo, zbog lošeg slaganja ekipe, tek 5. sa 1117 krugova. Naravno da očekujemo rast forme do početka lige, ali već ovi pokazatelji govore da nas očekuje uzbudljiva sezona.


 

Izvješće pripremio: Tihomir Ilijević, trener


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.