Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

U dvije prometne nesreće dvije osobe teško ozlijeđene

Na novljanskom području

U subotu, 9. rujna oko 17.40 sati, 61-godišnji muškarac je osobnim automobilom kutinskih registracija u Slavonskoj ulici u Novoj Subockoj na novljanskom području, sletio u odvodni kanal te vozilom udario u betonski dvorišni most.

Liječnička mu je pomoć pružena u pakračkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život, dok je alkotestiranjem utvrđena alkoholiziranost od 1,54 promila. Protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istog dana, 45 minuta iza ponoći, u mjestu Roždanik također na novljanskom području, 46-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,88 promila upravljao osobnim automobilom kutinskih registracija, sletio u odvodni kanal te udario u betonski most.

Teške tjelesne ozljede zadobio je 62-godišnji putnik u njegovom vozilu kojem je liječnička pomoć pružena u novogradiškoj Općoj bolnici. Vozač je do otrježnjenja smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


Foto: Ilustracija/MUP


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.