Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Toni Cetinski priredio neviđeni glazbeni show!

Uz podršku Davida Temelkova, Jure Brkljače i Marka Kutlića

Uz podršku Davida Temelkova, Jure Brkljače i Marka Kutlića

Čovjek čija glazbena zvijeda najsjajnije osvjetljava regionalno nebo, napravio je u vikendu za nama neviđeni show u Zagrebu.

Na jubilarnoj proslavi rođendana jednog trgovačkog centra, Toni Cetinski svim je zagrepčanima poklonio izniman dar i besplatni glazbeni spektakl na otvorenom.


DCIM100GOPROG0150194.JPG


Nezaboravan nastup pod vedrim nebom, brojnoj publici ponudio je neodoljiv doživljaj, a mjesto gdje se koncert održavao bio je pretijesan za sve one koji su subotnju večer odlučili provesti u društvu svog omiljenog glazbenika.

Odlično raspoložen i rasplesan, Toni je svojim humorom između pjesama, do suza nasmijavao sve okupljene. Istodobno, novi, drugačiji zvuk, kojeg promovira svojim acoustic/electric projektom, u kojem pjesme izvodi u akustičnim varijantama, bio je pravi magnet brojnim fanovima, koji su od prve do posljednje minute pjevali sa svojim idolom.


toni_cetinski_avenu_mall_2_foto_by__luksa_marotti


Poznat kao glazbenik velikog srca, koji nesebično pomaže mladim glazbenicima, Toni je i ovu prigodu iskoristio kako bi na pozornici ugostio svima dobro poznata lica.

Tako su posebnu čar koncertu dale mlade snage regionalne scene, David Temelkov, Jure Brkljača i Marko Kutlić, sve odreda glazbenici koji su svojim talentom i prvim pjesmama, već zadivili obožavatelje. Ženski dio publike, posebno onaj mlađi, bile su najglasnije i vriskom su popratile svaku Davidovu, Jurinu i Markovu izvedbu.

Publika je posebno uživala u odličnoj izvedbi pjesme ‘Lagala nas mala’, koju je Toni otpjevao s Markom Kutlićem.


toni_cetinski_avenue_mall_4_foto_by_mario_drausnik


Svi na koncertu od najmlađih pa do najstarijih, posebno su pak bili oduševljeni kada je David Temelkov otpjevao pjesme ‘Ljubav na daljinu’ i ‘Bila je bolja’, a Jure Brkljača ‘Druga strana’ i aktualni singl ‘Pristani na sve’.

I ovaj nastup, ali i gužva koja je vladala prije i sat vremena nakon samog koncerta, te obožavatelji koji su željeli fotku ili autogram, pokazatelj su iznimne glazbene veličine Tonija Cetinskog, a David Temelkov, Jure Brkljača i Marko Kutlić, imena su koja će još dugo vladati regionalnom scenom.


Foto: Mario Draušnik & Lukša Marotti


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.