Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Obilježen Svjetski dan fizioterapeuta i fizikalne terapije

U lječilištu Jodno u Sisku

U lječilištu Jodno u Sisku

U lječilištu Jodno u Sisku obilježen je Svjetski dan fizioterapeuta i fizikalne terapije kojeg su pod motom „Tjelesna aktivnost za život“ organizirali fizioterapeuti Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak.

 

P1090002 P1090008

 

Obilježavanju ovog Dana nazočio je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić:

 

 

Zajedno s ravnateljem ćemo ovaj prostor urediti i oplemeniti kako bi osoblju omogućili kvalitetnije uvjete za rad i kako bi pacijentima bilo ugodnije ovdje. – kazao je župan.

 

Pokušat ćemo na svim odjelima Opće bolnice zaposliti jednog do dva fizioterapeuta – najavljuje župan:

 

 

 

P1090021

 

Ravnatelj Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Tomislav Dujmenović ističe kako Odjel za fiziklanu medicinu i rehabilitaciju izvrsno obavlja sve svoje zadatke te je voditeljici Vrgi, glavnoj sestri Nenadić i svom osoblju čestitao na predanosti i stručnosti kojom obavlja posao.

 

 

Dumjenović podsjeća kako je ove godine uređeno i parkiralište kod lječilišta te dodaje kako će se ove ili početkom iduće godine urediti i parkiralište ispred bolnice.

 

 
P1090016

 

Tatjana Vrga voditeljica Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju zahvalila je županu Žiniću i ravnatelju Dujmenoviću na podršci koju pružaju Odjelu i namjerama da se uvjeti na Odjelu u budućnosti poboljšaju.

 

 

Glavna fizioterapeutkinja Odjela Renata Nenadić ukazuje na važnost brige za zdravlje:

 

 

Ovaj je Odjel prvi put Svjetski dan fizioterapeuta i fizikalne terapije obilježio na ovaj način, slijedeće godine program će upotpuniti dodatnim aktivnostima.

 

P1090025 P1090031 P1090033

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.