Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Novskoj i Jasenovcu dodijeljena sredstva za realizaciju infrastrukturnih projekata!

Iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice i podrške regionalnom razvoju

Iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice i podrške regionalnom razvoju

U Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije održano je svečano potpisivanje II. kruga ugovora po Programu održivog razvoja lokalne zajednice i Programu podrške regionalnom razvoju, putem kojih je slabije razvijenim jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave dodijeljeno dodatnih 50 milijuna kuna za razvojne projekte.

Osiguravanjem sredstava u iznosu od 50 milijuna kuna Ministarstvo će pomoći provedbu 151 projekta s Rezervnih lista te potpuni završetak i stavljanje u funkciju 75 projekata kojima su u prvom krugu, zbog limitiranih sredstava i u želji da se potakne realizacija što većeg broja projekata, dodijeljena manja sredstva od traženih.

Ugovor u vrijednosti od 300 tisuća kuna o sufinanciranju projekta sanacije nerazvrstanih cesta na području Općine Jasenovac potpisala je Marija Mačković, općinska načelnica.

 

 

UGOVOR_04

 

Gradu Novskoj odobren je projekt izgradnje mosta u Rajiću, a više o novljanskim projektima je rekao gradonačelnik Marin Piletić:

 

 

UGOVOR_07

 

Sredstva za projekte je dobila i Općina Lipovljani u ime koje je ugovor potpisao načelnik općine Nikola Horvat. Putem ova dva programa Ministarstva ukupno će biti uloženo 157,7 milijuna kuna pomoću kojih će se realizirati 520 manjih infrastrukturnih projekata.

 

UGOVOR_05

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.