Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Elizabeta Roc – Vinska kraljica SMŽ 2017.

Vinsku kraljicu okrunit će župan na 50. Voloderskoj jeseni

Vinsku kraljicu okrunit će župan na 50. Voloderskoj jeseni

Elizabeta Roc, medicinska sestra iz Potoka , kojoj je želja uskoro imati i vlastiti vinograd ,Vinska je kraljica Sisačko-moslavačke županije za 2017. godinu.

Odlučio je to ocjenjivački sud  u kojem su bili prim. dr. Marina Kovač, ravnateljica NPB „Ivan Barbot“ Popovača, Ivana Marušić iz Turističke zajednice grada Popovače, aktualna Vinska kraljica Monika Jagatić i vinar Sven Đozo.

 

P1080981

Osim Elizabete Roc za ovu titulu natjecale su se i Josipa Kokot, Olga Brandić i Ines Jakovljević koja je izabrana za Prvu pratilju.

 

VK4

Elizabeta Roc voli izazove i sretna je što je osvojila ovu titulu

 

VK

 

Predsjednik ocjenjivačkog suda , zamjenik župana Roman Rosavec pojasnio je kriterije izbora

 

 

Kandidatkinje su odgovarale na postavljena im pitanja, svaka je morala otvoriti bocu vina, sljubiti je s hranom, ocjenjivala se i njihova osobnost u neformalnom druženju, pojasnio je Rosavec.

 

VK2

Proglašenju Vinske kraljice nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, koji je izabranoj Vinskoj kraljici i čestitao

 

 

Župan je podsjetio i na natjecanje za Županov pehar

 

 

P1080980

Elizabetu Roc, novu Vinksu kraljicu će, na središnjoj sceni u Voloderu, u subotu, 16. rujna, u prigodi svečanog otvorenja 50. jubilarne Voloderske jeseni okruniti sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

 

P1080984

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.